La meva afició a ser DJ va començar als voltants del 98, quan un amic meu m'ho va deixar provar, vaig veure que la cosa anava bé. Més o menys a l'any 99 em vaig comprar la meva primera taula de so, i un reproductor de CD's doble (tot anant collint a la fruita). Els amics m'anaven donant consells, i jo els seguia al peu de la lletra, juntament amb informació que anava trobant per internet, i mica en mica vaig anar aprenent.

Fins al 2002 no vaig fer la primera actuació, on un company meu tenia una discomòbil, i ell no hi va poder anar, i em va trucar a mi. El meu primer poble va ser Vinaixa, diuen que un es recorda de la primera vegada, i així es.

Aquell estiu vaig tenir molta feina, igual que l'estiu del 2003, 2004, i 2005, tot anava sobre rodes, perquè el que vull jo, és treballar, i conèixer món (més que món, Catalunya). El 2006 va ser un any bastant fluix, per aquets motius i d'altres, em vaig replantejar canviar d'amo, em sabia greu, perquè allí es va formar com una família. Al setembre del 2006 el meu actual encarregat, l'Oscar, em va fer una trucadeta, per si volia anar a fer una discomòbil per a ell, evidentment vaig dir que sí, i el poble era Avinyonet del Penedès. Els hi va agradar la meva manera de treballar, tant de muntador com de DJ, i recordaré sempre una anècdota. Ara segueixo a la mateixa empresa, en la qual estic molt content de treballar amb Romà Produccions, que, apart de DJ també faig de control de llums, organitzo concerts, sonoritzacions per meetings, per kareokes, etc.

Al Juny de 2007 vaig decidir a comprar-me uns altaveus per a discomòbil (ja en tinc uns per fer discomòbils a bodes, recintes petits, etc..) I ara diria que ja tinc un equip complet per a discomòbils, començant per festes majors, de quintos, un sopar, etc. fins a fer petites i grans bodes, amb el seu pont de llums complet.